Sleduj nás

Artem Lobov: Jsem ochotný opustit UFC, jen abych se mohl utkat se Zubairou

Artem Lobov: Jsem ochotný opustit UFC, jen abych se mohl utkat se Zubairou

Poté, co Zubaira Tukhugov skočil do oktagonu, aby napadl Conora McGregora, si tento účastník z pérové váhy vysloužil ze strany UFC krutý trest, který jej mimo jiné připravil i o duel s Artemem Lobovem. To se však druhému ruskému zápasníkovi vůbec nelíbilo, neboť jej chtěl sám za jeho prohřešek potrestat. Jak to tedy plánuje udělat?

„Jednoduše. Pokud ho odstřihnou, odejdu taky. Není tu nic, co by mě mohlo zastavit. Můžeme se spolu utkat v Bellatoru, ACB nebo kdekoliv jinde… je mi to naprosto jedno,“ svěřuje se člen McGregorova týmu, jenž byl jakýmsi strůjcem té „nenávisti“ mezi oběma tábory.

„Je jedno jak, musíme to mezi sebou vyřešit a musí se to stát uvnitř klece. Chci se mu před zraky všech dívat do očí a chci, aby pykal za to, co udělal,“ pokračuje, přičemž si nebere žádné servítky. „Jakmile se střetneme tváří v tvář, bude to jen mezi mnou a ním. Chci jeho srdce na talíři,“ dodává.


Artem Lobov je ochotný opustit UFC

Dvaatřicetiletý rodák z Nižnijo Novgorodu si teď nicméně bude muset na chvíli odpočinout. Již rok se nám totiž na scéně neobjevil, a proto přijal v rámci UFC Fight Night 138 náhradní plán, jenž zahrnuje jméno Michaela Johnsona jako jeho dalšího soupeře.


S čím však Lobov ale nejspíš sám nepočítal, je to, že mu hvězdy osudu nebudou už během noci na 28. října nakloněny, protože svou zkoušku ohněm prohrál a Johnsonovi v tom duelu podlehl. Teď je jen na něm, aby se co nejrychleji zotavil, a to jak fyzicky, tak i duševně, a následně začal plnit, co nám slíbil.


Další články