Sleduj nás

Artem Lobov tipuje průběh a výsledek odvety Poirier vs. McGregor 2

Artem Lobov tipuje průběh a výsledek odvety Poirier vs. McGregor 2

Conorův blízký přítel a dlouholetý tréninkový parťák Artem Lobov se rozpovídal o nadcházejícím zápasu svého irského kolegy.

A nutno podotknout, že ačkoliv spousta lidí stále ještě o Conorově formě váhá, Artem nikoliv. V rozhovoru s Jordanem Ellisem popsal, že očekává naprosto stejný průběh, jaký jsme mohli vidět před šesti lety. Tehdy Notorious zdolal Poiriera poprvé, a to poměrně snadno.

„Zcela upřímně si myslím, že se ten zápas bude i napodruhé vyvíjet úplně stejně,“ řekl Lobov. „Lidé často říkají, že je Poirier jiný fighter než před šesti lety, nicméně já u něj příliš změn nevidím.“


„Už dříve to byl dobrý fighter, top pérová váha, která ničila mnoho soupeřů. Bylo to zvíře, které ovšem prohrálo s Conorem, ale dokázalo se z toho vzpamatovat a opět ukázalo, že je i nadále tím zvířetem. Takže je to stále top bojovník,“ pokračoval Lobov.

Artem Lobov a Conor McGregor jsou kamarádi v UFC


„Potíž je pouze v tom, že Dustin na Conora neumí. Jeho styl mu nikdy nebude sedět. Byl bych velmi překvapený, kdybychom viděli jiný průběh než posledně,“ završil svou analýzu.


Další články