Sleduj nás

Ať Gaethje raději zavře pusu, naposledy v oktagonu umřel, reaguje Oliveira

Ať Gaethje raději zavře pusu, naposledy v oktagonu umřel, reaguje Oliveira
Charles Oliveira je Justinem Gaethjem považován za neregulérního šampiona, který se k pásu lehké váhy dostal pouze omylem.

Tento omyl vznikl navíc po šťastném otočení výsledku zápasu s Michaelem Chandlerem, nad nímž Charles prohrával, pak ale přišel jeden klíčový úder, který změnil celý průběh souboje.

„Oliveiru nepovažuji za šampiona a rozhodně není lepší než já. Ten člověk se pořád nechává ukončovat, snadno se vzdává, a to navíc doposud nebojoval s nikým pořádným,“ osočoval šampiona Gaethje.


Odpověď ale na sebe nenechala dlouho čekat. „Rozdíl mezi mnou a Justinem je v tom, že já jsem své šance získat titul využil, zatímco on nikoliv. Proto je teď celý rozhořčený,“ domnívá se Oliveira.

„Já jsem vypnul Michaela Chandlera. To Justin proti Khabibovi zemřel. Nechal se uspat a vůbec nic neudělal. Byl to ten nejslabší výkon, co jsem kdy od někoho viděl, tak ať raději mlčí,“ pouštěl se brazilský šampion do svého amerického rivala.


„Kdybych se vzdával, jak mě Justin osočuje, nechal bych se od Chandlera ukončit. Dobře mě trefil, to nepopírám, ale já bojoval, ukázal jsem mentální sílu, proto jsem to otočil a proto šampionem,“ vysvětlil Oliveira.


Další články