Sleduj nás

Attila Végh promluvil o formě Lajoše Kleina. Jaký předurčuje průběh jeho druhého zápasu v UFC?

Attila Végh promluvil o formě Lajoše Kleina. Jaký předurčuje průběh jeho druhého zápasu v UFC?
První a doposud také stále jediný slovenský zástupce v proslulých řadách noblesní MMA organizace se už tento víkend představí na turnaji UFC on ESPN 24, kde bude čelit Michaelovi Trizanovi.

O květnu se hovoří jako o velkém měsíci pro československé MMA. Nejprve jej nakopl Jiří Procházka, ihned po něm se přidá Lajoš Klein a sérii ukončí David Dvořák.

Pro tuto chvíli se však zastavíme u druhého zmíněného bojovníka, jehož už v noci ze soboty na neděli bude čekat další veledůležitá zkouška. O tu se postará „Osamělý americký vlk“ Trizano, který má na svém kontě osm výher a jednu jedinou porážku. Ta shodou okolností přišla v jeho posledním duelu, v němž nestačil na Granta Dawsona.


ludovit klein ufc

Lajoš Klein je prý ve formě, říká Attila Végh


„Lajoš má za sebou velmi dobrou přípravu. V Americe absolvoval kvalitní kemp, a proto neočekávám nic jiného jak výhru,“ nechal se slyšet Kleinův trenér Attila Végh, který si pochopitelně jako v prvním případě stoupne do rohu svého svěřence.

„Lajošův soupeř je šikovný postojář, který ale neměl celé dva roky zápas,“ vypíchl Attila jeden zásadní fakt, jenž by mohl hrát klíčovou roli. „Nutno však dodat, že ještě předtím vyhrál show The Ultimate Fighter, takže to určitě nebude zlý bojovník, nicméně věřím, že se ty kvality nedají srovnávat s těmi Lajošovými,“ podotkl pro sportnet.sme.sk.


Tip na průběh zápasu je asi zřejmý. „Tipuji, že vyhrajeme na KO a získáme bonus večera,“ přidával Attila s úsměvem, přičemž nezapomněl ani poslat vzkaz fanouškům. „Zdravíme všechny a nezapomeňte nám držet palce, protože spolu jsme nejsilnější. Jdeme do boje!“ burcoval.


Další články