Sleduj nás

Belal Muhammad cítí z Edwardse strach, odveta by údajně byla jednoznačná

Belal Muhammad cítí z Edwardse strach, odveta by údajně byla jednoznačná
Belal „Remember The Name“ Muhammad se stále nevzdává naděje na odvetu s Leonem Edwardsem. Zejména z toho důvodu, že z ní cítí jednoznačný průběh.

Leon Edwards teď trochu podkopává sám sebe. Dlouho odmítal jakýkoliv duel, vyčkával pouze na titulovou bitvu, až potom přijal papírově snadný zápas s Natem Diazem, kde sice vyhrál, ale obzvláště v pátém kole měl setsakramentsky namále.

Kromě boje s Diazem razí Edwards heslo, že pro něho jiný zápas nemá smysl než ten o titul. S tím ovšem takový Dana White nesouhlasí a nesouhlasí s tím ani Belal Muhammad, který má s britským Rockym stále nevyřízené účty.


„Jsem velmi sebevědomý. Kdybych se s Leonem znovu utkal, tak bych ho sejmul. Je to jeden z těch týpků, kteří pravidelně sledují časomíru, jelikož v pozdějších kolech lapají po dechu. S Diazem měl potíže a se mnou by to pro něho nebylo o moc lepší,“ věstí Muhammad.

„Já jsem ten typ soupeře, který vás donutí makat od prvních sekund duelu. Leon by se proti mně velmi rychle unavil, pak bych ho snadno ukončil, což on moc dobře ví, a proto se mi vyhýbá,“ zní verdikt amerického bojovníka, jenž se nyní dožaduje odvety za nedokončený první souboj, který byl vyhodnocen jako „no contest“ po nechtěném píchnutí do oka.


Dana White to vidí následovně. Dva borci z trojice Gilbert Burns, Jorge Masvidal a Leon Edwards budou bojovat proti sobě. Pokud by osud ukázal zrovna na Burnse s Masvidalem, pak by se Edwards mohl střetnout s Muhammadem.


Další články