Sleduj nás

Beneil Dariush: Myslím si, že bych mohl o titul bojovat dřív jak McGregor či Poirier

Beneil Dariush: Myslím si, že bych mohl o titul bojovat dřív jak McGregor či Poirier
Beneil Dariush se domnívá, že by mu výhra nad Tonym Fergusonem mohla zajistit okamžitou titulovou šanci.

Ještě nedávno mu náležela v žebříčku lehké váhy devátá příčka, ale poté, co přemohl El Cucuye, se náhle vyhoupnul na třetí místo. A to už je pozice, ze které by mohl házet očkem po titulu. Beneil Dariush proto věří, že nyní nastala jeho chvíle.

„Domnívám se, že mám reálnou šanci, abych mohl bojovat o pás dřív jak Conor McGregor nebo Dustin Poirier,“ sdělil dvaatřicetiletý americký bojovník, který se na jednu pouhou výhru vyhoupl v žebříčku až nečekaně vysoko.


O své příležitosti však nepochybuje. „Aktuálně mám v lehké váze nejdelší vítěznou sérii, a navíc se nikdy při jednání ničím nezdržuji. Nesmlouvám o ceně, přijímám bitvy. Na koho UFC ukáže, s tím bojuji.  Všichni ostatní řeší neustále nějaké problémy, dohadují se a zápasy se jim rozpadají, to já jsem vždy připraven naskočit,“ vysvětluje.

Dokonce si už vybral i termín. „Jediné, co mi musíte dát, je titulový fight někdy v listopadu nebo prosinci. To není tak daleko. Jsem si jistý, že teď bude Charles Oliveira nějakou chvíli slavit a pak bude moct začít přípravu na další zápas. A stejně tak i já,“ dodal Dariush.


Další články