Sleduj nás

Beneil Dariush: Pokusím se vyhnout boji s Justinem Gaethjem tak dlouho, jak to jen bude možné

Beneil Dariush: Pokusím se vyhnout boji s Justinem Gaethjem tak dlouho, jak to jen bude možné
Každá divize má nějakého svého strašáka a tuto roli v té lehké údajně po Tonym Fergusonovi převzal Justin Gaethje.

I když Ferguson stále hlásí, že ještě nepatří do starého železa, jeho příští soupeř Beneil Dariush s tím už příliš nesouhlasí. „Tony je zvláštní člověk. Rozhodně už není tím, kým býval. Přijde mi, že když mu ublížíte, rozhodíte ho a on se pak vzdaluje od své taktiky. Je mi jasné, že jakmile ucítím krev, můžu si dojít pro ukončení,“ ví dobře dvaatřicetiletý Američan, jemuž v žebříčku lehké váhy náleží devátá příčka.

A právě díky případné výhře by se Beneil mohl dostat na dohled nejlepší pětky, kde by se rád vyvaroval jednomu konkrétnímu soupeři. „Pamatujete, jak vždy Darren Till říkal, že nikdy nechce bojovat s Yoelem Romerem? Tak totéž nechci já s Justinem Gaethjem. Je to díky tomu, že s Justinem trénuji, a tak vím, jaké rány je schopný rozdávat. Bože, jeho síla je prostě neuvěřitelná!“ vzdával hold svému kolegovi z branže.

Cíl pro nyní však zůstává jasný. „Mám za sebou jeden z nejlepších přípravných kempů vůbec. Těším se, až se s Tonym utkám. Chci, aby se soustředil jen na mě a aby věděl, že to já jsem ta pravá hrozba. Že to není žádný Khabib ani Gaethje, ale já,“ burcoval Dariush, jenž se aktuálně nese na sérii šesti výher, přičemž tu poslední ukořistil nad Diegem Ferreirou.


Další články