Sleduj nás

Beneil Dariush: Šampion Oliveira mi dluží fight, je na čase, aby svůj dluh splatil

Beneil Dariush: Šampion Oliveira mi dluží fight, je na čase, aby svůj dluh splatil
Beneil Dariush uveřejnil zajímavý příběh, podle kterého si prý okamžitě zaslouží bojovat o titul lehké váhy.

Dvaatřicetiletý americký bojovník se v tomto tvrzení opírá o událost, k níž došlo přibližně před rokem. Tehdy on a Charles Oliveira měli proti sobě bojovat, ale k samotnému duelu nakonec jen pouhých pár dní před turnajem nedošlo. Dariush tak vložil do přípravy jisté úsilí, které pak nemohl zužitkovat, kvůli čemuž se nyní dožaduje satisfakce.

„V souladu s tím, co se přihodilo, se pevně domnívám, že mi Oliveira nyní dluží fight. Tehdy řekl, že měl nějaké rodinné problémy, proto vystoupil z našeho domluveného zápasu. Teď je na čase, aby svůj dluh splatil,“ vysvětluje muž, kterému patří v žebříčku lehké váhy třetí příčka. Na ni se překvapivě vyhoupl po skalpu Tonyho Fergusona, jehož zdolal po třech kolech na body.

V rozhovoru pro MMA Junkie se Dariush odvážil i tipnout, jak by případná bitva skončila. „Dozajista bych vyhrál na KO. Kdybychom se předtím utkali, dneska by nebyl šampionem. Teď má však titul a je na čase, aby platil dluhy. Ten pás mu bohužel vezmu, ale aspoň mi dokáže, že je to chlap,“ podotkl chladnokrevný americký bijec, jehož profesionální skóre čítá 21 výher a 4 porážky.

Další články