Sleduj nás

Bisping: Kdybych stále bojoval, nebylo by pro mě těžké Adesanyu porazit

Bisping: Kdybych stále bojoval, nebylo by pro mě těžké Adesanyu porazit

Bývalý šampion střední váhy UFC je přesvědčený, že by dokázal svému následovníkovi vzít jeho pás. A nejednalo by se údajně o žádný těžký úkol.

Israel Adesanya (19-0) má za sebou v UFC 8 soubojů, v žádném z nich neprohrál a kromě Paula Costy už prakticky vyčistil celou divizi. Veřejnost se proto ptá, jestli se tu vůbec najde někdo, kdo nigerijského šampiona srazí. A bývalý král střední váhy Michael Bisping (30-9) přichází s jasnou odpovědí.

„Poslouchejte. Kdybych stále bojoval, tak bych Adesanyovi vzal pás opravdu snadno. Ani by se to nedalo nazývat zápasem,“ reagoval Bisping, který ovšem žádný zázračný comeback již nechystá. Rukavice zůstanou pověšené na hřebíku.


Zápasy Adesanyii si však užívá. „Jsem Israelův obrovský fanoušek. Má skvělou osobnost a je to skvělý fighter. Jeho fyzické parametry mu dovolují věci, co si ostatní dovolit nemohou. To rozpětí paží je jeho největší silou. Jeho údery jsou navíc velmi precizní,“ chválil Bisping současného šampiona.


Mezi nejlepší ho ale ještě považovat nemůže. „Adesayna je dobrý, ale je tu jen chvíli, aby se dal řadit mezi naprostou elitu. Pokud chce být pamatován jako nejlepší šampion střední váhy, musí toho ještě hodně udělat,“ uzavřel borec, který se naposledy objevil v nitru klece v listopadu roku 2017.


Další články