Sleduj nás

Blachowicz: Je mi ctí, že vyprovodím Teixeiru do důchodu, jen mě mrzí, že ho bude čekat tak tvrdý konec

Blachowicz: Je mi ctí, že vyprovodím Teixeiru do důchodu, jen mě mrzí, že ho bude čekat tak tvrdý konec
Šampion Blachowicz je na jednu stranu rád, že se stane posledním kariérním soupeřem Glovera Teixeiry, ale na druhou stranu s Brazilcem už dopředu soucítí, jelikož mu plánuje zajistit opravdu drsný konec.

Jan Blachowicz si je sice moc dobře vědom toho, že ho bude čekat poměrně náročný zápas, do něhož dá jeho soupeř úplně všechno, ale zároveň pevně věří, že disponuje vyšší kvalitou, která rozhodne o osudu souboje.

„Je mi jasné, že si Glover dá v přípravě na tuto bitvu záležet a dá do ní všechno, ale ani to mi nějak nezabrání, abych ho nezasáhl pár devastujícími granáty,“ prozradil polský šampion, v jehož moci je pás polotěžké váhy UFC.


„Je mi ovšem skutečně ctí, že budu moct vyprovodit do důchodu tak uznávaného bojovníka. I z toho důvodu se mu pokusím doručit ten největší fight, co jen budu moct. Předem se ti ale omlouvám, Glovere, musím tě vypnout,“ vzkázal prostřednictvím Submission Radia.

Duel mezi Blachowiczem a Teixeirou se měl původně konat začátkem září, nakonec ho však organizace přesunula až na úplný konec října, což zároveň nehraje do noty českému borci Jiřímu Procházkovi, který také čeká na svou šanci. Nyní je více pravděpodobné, že na Jirku ještě zatlačí UFC a pošle ho do bitvy s Aleksandarem Rakičem.


Další články