Sleduj nás

Blachowicz: Zcela upřímně, té noci bych prohrál s kýmkoliv, nejen s Gloverem

Blachowicz: Zcela upřímně, té noci bych prohrál s kýmkoliv, nejen s Gloverem
Jan Blachowicz dal vzpomenout na den, kdy přišel o pás šampiona polotěžké váhy. Vysoukal ze sebe také jedno tajemství.

Kdo se na ten zápas díval, ten okamžitě pochopil, že polský šampion jako by ani nebyl sám sebou. V boji neukázal nic ze svého umění, nehořel žádnou touhou s výsledkem cokoliv udělat, a navíc se nechával „snadno“ kontrolovat na zemi. Tedy v té pozici, ze které nakonec přišlo ukončení.

„O tomhle se těžko mluví, protože mě Glover nijak nezasáhl, nenahulil mě, nezranil mě, to já jsem prostě nebyl sám sebou,“ přiznával po téměř dvou měsících Blachowicz.


„Myslím si, že bych té noci prohrál naprosto s kýmkoliv. Hlavou se mi honily myšlenky, abych z toho boje odstoupil. Mentálně jsem nebyl vůbec připraven...," přemítal.

"Tohle se bohužel někdy stane, kdy člověk není sám sebou a kdy potřebuje prohrát a učinit ten jeden krok zpátky, aby pak mohl udělat dva kroky kupředu,“ říká.


„Pokud se podíváte na mou kariéru, kdykoliv jsem prohrál, vždy jsem se z toho poučil. Naposledy mi hodně dala prohra s Thiagem Santosem, teď si hodně vezmu z prohry s Gloverem Teixeirou,“ slíbil Blachowicz, který by podle všeho nyní měl vyhlížet duel s Aleksandarem Rakicem.


Další články