Sleduj nás

Bomby jako pi*a! Jiří Procházka mění přezdívku, Denisa už mu neříkejte

Bomby jako pi*a! Jiří Procházka mění přezdívku, Denisa už mu neříkejte
Nejúspěšnější český MMA zápasník Jiří Procházka se rozhodl ke změně své přezdívky. Nyní už není Denisa, ale BJP. A co se za těmito třemi písmeny skrývá? Bomby jako pi*a!

Není se čemu divit. Jirka o změně přezdívky přemýšlel už nějaký ten pátek. Původní přezdívka Denisa totiž vznikla náhodou na jednom z jeho tréninkových kempů. Trenér tehdy volal Denisu a Jirka na to reagoval, načež se mu začalo říkat Denisa. Jenže v zahraničí se přezdívka těžko vysvětlovala.

"Je to tak. Vnímám to jako velký krok. Jsem za to rád. Jsem rád, že mám přezdívku, která dává význam. Byť je o třech slovech, které pro někoho mohou znít zvláštně, ale už mě to nějakou dobu provází a už dlouho jsem přemýšlel o tom, jakým způsobem tu přezdívku změnit. Trenér Jaroslav Hovězák navrhl, ať si dám přezdívku BJP. Řekl, máš to z hlediska marketingu, své značky, tréninků a podobně, tak jsem do toho šel,” uvedl Procházka.


Navíc přezdívka BJP provází Jirku dlouhé roky, dokonce postavil na ní i vlastní značku. Otázkou zůstává, zda se mu nová přezdívka bude vysvětlovat jednodušeji než Denisa, protože zkratka, za kterou se skrývají Bomby Jako Pi*a, je určitě unikát.

V každém případě teď český samuraj i s novou přezdívkou míří do Abu Dhabí na turnaj UFC 267, kde se s ním počítá jako s hlavním náhradníkem pro titulový zápas mezi Blachowiczem a Teixeirou. A i kdyby do zápasu nenaskočil, což je vysoce pravděpodobné, tak by měl dostat od UFC vlastní titulovou šanci.


ufc 267


Další články