Sleduj nás

Bouřlivák Mike Perry se opět rozparádil. Vyzval téměř všechny soupeře a většinu je i připravený knokautovat

Bouřlivák Mike Perry se opět rozparádil. Vyzval téměř všechny soupeře a většinu je i připravený knokautovat

Perrymu je zcela jedno, že má na svém kontě čtyři prohry z posledních šesti zápasů. I do svého příštího souboje chce jen velká jména. A všechny je připravený vypnout.

Těžko říct, zdali by se někdo jiný s těmito výsledky v UFC ještě držel. Platinum ovšem do hry přináší zvláštní náboj, jenž doprovází trashtalkem a speciální pozorností. Tu mimochodem opět vzbudil, když na sociálních vyzval celou řadu bojových kolegů jak z řad velterové, tak i lehké váhy.

„Alana Joubane, nenastal čas na odvetu? Nebo co takový Li Jingliang. Věřím tomu, že jsi v minulosti se mnou odmítl bojovat, navíc jsem obrovský fanoušek čínského MMA. Byla by čest tě vypnout!“ napsal prvním dvěma potenciálním soupeřům.


A pokračoval… „Anebo co takový Robie Lawler či Conor McGregor? A co Al Iaquinta? Nebo odveta s Paulem Felderem? Kdokoliv – velký či malý. Vincente Luque, prubneme to podruhé? A Niko Price může dostat KO také. Ještě někdo další? Udělám váhu a budu připravený!“ vzkazoval.

Mike Perry ukázal na své potencionální soupeře v UFC


Mike Perry se naposledy objevil v kleci, když loni v listopadu prohrál na body s Timem Meansem. Následně avizoval, že je ochotný přestoupit do střední váhy, kde by se mohl utkat s Darrenem Tillem. Z tohoto plánu ale už zjevně sešlo.


Další články