Sleduj nás

Brian Ortega odhalil, kdo je jeho vysněným soupeřem, plánuje mu čelit hned po zisku titulu

Brian Ortega odhalil, kdo je jeho vysněným soupeřem, plánuje mu čelit hned po zisku titulu
Brian Ortega s předstihem tuší, že se stane novým šampionem pérové váhy. A až se jím stane, tak hned ví, komu dá šanci o jeho pás bojovat.

Trochu paradoxně zde opět jednou máme dva soupeře, kteří se na svůj vzájemný zápas těší, protože se shodně domnívají, že půjde o jejich nejsnazší zkoušku kariéry. Šampion Alexander Volkanovski považuje Briana Ortegu za nejlehčího protivníka, jakému kdy mohl čelit, a totéž platí i opačně.

„Ať si Alex říká, co jenom chce, on moc dobře tuší, že se mnou prohraje. Je to jen malý kluk, který netuší, co se na něho chystá,“ říká Ortega s úsměvem.


Bude se ovšem smát i po zápase? „Ve svých myšlenkách jsem už teď vítěz, v podstatě se snažím již oslavovat. Chci sundat Alexe, protože dvakrát porazil Maxe. No a Max je pro změnu můj vysněný soupeř, kterému plánuji dát šanci bojovat o pás hned, jak se stanu šampionem,“ uveřejnil pro TMZ Sports.

„Od té doby, co mě Max porazil, jsem se dost zvedl. Teď jsem úplně jiný člověk, on ho ze mě udělal. Rád bych s ním ty věci uvedl na pravou míru,“ odhalil Ortega, jenž koncem roku 2018 Hollowayovi podlehl v jednoznačné bitvě na TKO.


Další články