Sleduj nás

Brunson: Nenechte se oklamat, Till proti mně nevstupoval s žádným zraněním!

Brunson: Nenechte se oklamat, Till proti mně nevstupoval s žádným zraněním!
Darren Till uveřejnil příběh, že do boje s Derekem Brunsonem vstupoval již zraněný. Tato historka ale prý nestojí na skutečných základech.

Už to tak obyčejně bývá zvykem, že pokud prohrajete, nikdy za to nemůžete vy, nýbrž nějaké strasti, které vás potkaly během přípravy.

Téže potíže údajně nastaly v přípravě Darrena Tilla, který si během kempu poranil kolenní vazy. Lékaři mu doporučili okamžitou operaci, on však odmítl a i tak vstoupil do boje, kde nakonec prohrál, jelikož nemohl naplno využít své hybnosti.


Přijde vám tento příběh smýšlený? Dle Dereka Brunsona není o čem pochybovat. „Nenechte se oklamat tím, co vám Till říká, rozhodně do duelu proti mně nevstupoval s žádným zraněním!“

Proč si je tak jistý? „Jelikož znám Darrena, vím, jak se chová. Je to mistr v odstupování ze zápasů. Kdyby byl skutečně zraněn, nic by neriskoval, netrénoval by dva týdny před naším zápasem jako blázen. Určitě si nenatrhl žádný kolenní vaz. Viděl jsem ho v UFC institutu, boxoval, běhal i skákal úplně v pohodě,“ sdělil Brunson v MMA Hour.


Konečně zde tedy máme i názor z druhé strany barikády, většina lidí totiž soucítila s Tillem a jeho smůlou, která jej takto nedoprovázela poprvé. Všichni si k tomuto tématu ovšem uděláme vlastní závěr.


Další články