Sleduj nás

Brunson? To je sranda soupeř, pro mě naprostá brnkačka, říká před svou další bitvou Darren Till

Brunson? To je sranda soupeř, pro mě naprostá brnkačka, říká před svou další bitvou Darren Till
Darren Till se těší, jak se opět dostane na vítěznou vlnu. Ihned do příštího zápasu si údajně nemohl přát slabšího soupeře.

Britský zápasník nezažíval v poslední době zrovna plodné výkonnostní období. Jeho slávu nejprve překazil Tyron Woodley, následně ho před domácím publikem potrestal Jorge Masvidal a nakonec mu vystavil stopku ještě Robert Whittaker.

Bojovník s přezdívkou „The Gorilla“ má tedy na svém kontě tři porážky z posledních čtyř zápasů, ale přesto v honu za titulem údajně nehodlá zpomalovat. Každá jednotlivá prohra ho prý posunula dále. A tyto nové zkušenosti se v něm nahromadily, že z toho logicky musí vzniknout nějaká mistrovská krasojízda.


„Jsem bojovník, a i když prohry nemám rád, musím je přijmout. Když jsem bojoval s Woodleym, byl jsem ještě moc mladý a v jistém směru nezkušený, teď jsem ale dospěl a každá prohra mi něco dala. Byly to pro mě vskutku velmi cenné zkušenosti,“ přiznává Till, jehož dalším soupeřem se 4. září stane Derek Brunson.

A v této chvíli se britský válečník už jenom usmívá. „Tohle je pro mě darovaná výhra, jelikož jsem oproti Brunsonvoi mladší, ostřejší, rychlejší a kdo ví co ještě. Rozhodně nejsem jako žádný z jeho předchozích soupeřů, kteří se mu naprosto odevzdali, já ho provedu peklem, nedovolím mu vůbec nic,“ hlásí s předstihem.


„Pokud jde o stylový souboj mě s Brunsonem, je to pro mě snadná záležitost. Jsem lehčí na nohách, lépe se pohybuji a mám větší sílu. Nevidím aspekt, ze kterého by mě mohl ohrozit,“ dodával sebevědomý Till, jenž by se po této bitvě rád přidal do řady zápasníků, kteří se snaží vyzvat šampiona Adesanyu.


Další články