Sleduj nás

Brzy nebude šampionem pérové váhy ani Volkanovski, ale ani Ortega, tuší Cormier. Na koho sází?

Brzy nebude šampionem pérové váhy ani Volkanovski, ale ani Ortega, tuší Cormier. Na koho sází?
Bývalý šampion polotěžké či těžké váhy UFC Daniel Cormier tuší, že se na čele žebříčku pérové divize brzy vystřídají stráže.

Momentálně je šampionem v podstatě neomylný Alexander Volkanovski, jehož koncem září bude čekat obhajoba s Brianem Ortegou. Ať už tuto bitvu vyhraje ale kdokoliv, na trůnu pérové váhy se prý dlouho neudrží.

„Poslouchejte, Alex i Brian jsou skvělí bojovníci, ale ani jeden se nevyrovná Maxovi Hollowayovi. Podle mě bude Max znova šampionem. Když vidím jeho zápal pro tuto hru a jeho výkony, nemyslím si, že by se s ním mohl v blízké době kdokoliv měřit,“ prozradil ve svém pravidelném podcastu Daniel Cormier.


V tuto chvíli nemusí dát všichni fanoušci Cormierovi za pravdu. Holloway ještě prakticky nedávno prohrál dva po sobě jdoucí zápasy, oba shodně proti nynějšímu mistrovi Volkanovskimu. Minimálně ve druhém případě se však jednalo o velmi sporné rozhodnutí, které jen horkotěžko mohl někdo přijmout.

Již teď se ovšem mluví o jejich trilogii. Aby k ní došlo, musí si Volkanovski nejprve poradit s Ortegou a Holloway mezitím s Yairem Rodriguezem. Pak by této velkolepé opakované bitvě nemělo nic bránit.


Další články