Sleduj nás

Budoucnost Magomedsharipova byla odhalena. Nejedná se o nic dobrého

Budoucnost Magomedsharipova byla odhalena. Nejedná se o nic dobrého
Zabit Magomedsharipov má vskutku poměrně vážné zdravotní problémy, kvůli kterým by mohl předčasně ukončit svou MMA kariéru.

Jeho jméno bylo často skloňováno s titulovými boji a jeho potenciál nám říkal, že má na to stát se novým šampionem divize pérové váhy. Bohužel Magomedsharipovi však pšenka nekvetla, žádný boj se mu nedařilo domluvit a kromě několika pokusů o realizaci bitvy s Yairem Rodriguezem jsme o něm v poslední době ani neslyšeli.

Vše se změnilo ve chvíli, kdy manažer ruského bojovníka ohlásil vážný problém. „Zabit stojí před klíčovým životním rozhodnutím. Bude muset na operaci a dost možná po ní ukončí i svou MMA kariéru,“ zaznělo z úst Rizvana Magomedova, který tehdy ještě celý problém nechtěl konkrétněji přiblížit.


Nyní už však ano. „Zabit má zdravotní potíže, které se týkají jeho imunitního systému. Kvůli tomu se není schopen plně připravovat a už vůbec ne zápasit. V blízké budoucnosti kvůli těmto komplikacím bude muset odsunout operaci, jen aby je mohl vyřešit. A teprve až po té operaci se rozhodne, zdali bude schopný ve své MMA kariéře ještě pokračovat,“ dodal Magomedov.

V nějaké dohledné době tedy k žádnému rozuzlení nedojde, což samo chápe i UFC, které už teď domluvilo duel Maxe Hollowaye s Yairem Rodriguezem.


Další články