Sleduj nás

Burns: Na fight s Chimaevem bych nedokázal říct ne, mě už ale tak snadno nestáhne na zem

Burns: Na fight s Chimaevem bych nedokázal říct ne, mě už ale tak snadno nestáhne na zem
Gilbert Burns je připravený čelit jednomu z nejžhavějších perspektivních bojovníků současnosti.

Khamzat Chimaev se po čtyřech dominantních výhrách v UFC vyšvihl na jedenáctou příčku žebříčku velterové váhy a nyní vyhlíží zápas s někým z elitní pětky. S největší pravděpodobností může jít zrovna o Burnse, který se pro tuto příležitost sám nabízí.

„Dožaduji se nějakého duelu opravdu moc dlouho, takže i když si myslím, že by měl Khamzat porazit ještě někoho poblíž sebe v žebříčku, tak bych mu nedokázal říct ne. Chci bojovat a chci bojovat co nejdříve, jen jsou věci teď trochu komplikované,“ říká Burns.


„Pokud mám jít s Khamzatem, musí to být hlavní fight večera, nic jiného nepřipadá v úvahu. Ať ovšem neočekává, že ho čeká něco snadného, já se nenechám tak snadno povalit na zem jako třeba Li, i mé údery v postoji budou prudší,“ poznamenává.

„Khamzat je perspektivní borec, ví, jak prodat sebe, ví, jak prodávat zápasy, má slibnou budoucnost. Podle mě ale jeho stylu nebudou sedět minimálně tři soupeři v divizi. Já, Kamaru a Colby jsme schopni eliminovat jeho wrestling,“ je přesvědčený Burns.


Další články