Sleduj nás

Bývalý šampion střední váhy radí Conorovi, co musí udělal, aby vytáhl Khabiba z důchodu

Bývalý šampion střední váhy radí Conorovi, co musí udělal, aby vytáhl Khabiba z důchodu

Michael Bisping se rozhodl poskytnout Conoru McGregorovi radu, aby získal odvetu, po které tak vehementně touží.

Bývalý šampion střední váhy UFC patří mezi tu část lidí, kteří by si rádi vychutnali Khabibův návrat. Problém ovšem spočívá v tom, že sám ruský Orel nejeví příliš velký zájem ještě bojovat.

Názor by mohl změnit, kdyby jeho oči zahlédly něco, co ho ohromí a přiměje o comebacku uvažovat. Jednou z takových věcí mohou být jak speciální výkony, tak i působivé vítězné série.


„Khabib řekl, že nemá zájem o odvetu jak s McGregorem, tak i Poirierem. Ledaže by ho něčím ohromili,“ uvedl Bisping pro server talkSPORT.com.

„A kdo ví, třeba mu skutečně ukáží něco speciálního. Mám tím na myslí - co více speciálního může Conor udělat, než to, že vyhraje další zápas svým obvyklým způsobem, tedy knokautem hned v prvním kole.“


Khabib Nurmagomedov v roli trenéra v UFC

„Kdyby se mu to povedlo, bylo by to opravdu famózní. Podle mě by si odvetu s Khabibem zasloužil. Moc rád bych ji viděl. Ačkoliv je třeba říct, že kdykoliv Conor zápasí, tak to chtějí všichni vidět,“ usmíval se Bisping.

„Každopádně žádný jiný scénář v žebříčku lehké váhy vás neohromí tak moc, jako kdyby mělo dojít na odvetu s Khabibem,“ podotýkal bývalý úspěšný šampion z divize do osmdesáti čtyř kilogramů.



Další články