Sleduj nás

Bývalý slavný rozhodčí vysvětlil, co musí Covington zlepšit, aby se mohl rovnat Usmanovi

Bývalý slavný rozhodčí vysvětlil, co musí Covington zlepšit, aby se mohl rovnat Usmanovi
Kamaru Usman je skutečný živel, se kterým jen tak něco neotřese. Dokonce ani druhý nejlepší muž v divizi velterové váhy Colby Covington.

Ten se proti nigerijskému borci postavil podruhé ve své kariéře a opět prohrál. A i když se jako ryzí wrestler konečně pokoušel o nějaké strhy na zem, muskulaturního šampiona tam nestáhl. Jako by to ani nešlo.

„Kamaru je skutečný přírodní úkaz, toho na zem nesundá jen tak někdo. Zejména s jeho stavbou těla a jeho wrestlingovým zázemím,“ posuzuje bývalý slavný rozhodčí John McCarthy.


Colbymu však musel i navzdory prohře vyseknout poklonu. „Ten člověk se zlepšil. Konečně v jeho úderech vidím nějakou razanci, dokonce mi přijde i více technický. Cokoliv změnil, to mu pomohlo, ale na Usmana je to stále málo, proti němu potřebujete něco víc,“ míní.

Co to tedy je? „Podle mě ho musíte silově přetlačit, což v této divizi bude těžké pro kohokoli. Jediný Colby má ten potenciál, ale musí ještě zapracovat na svých kopech, protože jsou prostě otřesné,“ vypozoroval.


„Tak, jak vyvinul svůj box, teď potřebuje vyvinout své kopy, protože jinak proti Usmanovi předvedl skvělý výkon, ale silově to nestačilo. Jak tohle dopiluje, může se mu začít rovnat,“ řekl na adresu Covingtona.

Další články