Sleduj nás

Cejudo: Jake Paul by porazil spoustu kvalitních zápasníků z UFC, včetně Tyrona Woodleyho!

Cejudo: Jake Paul by porazil spoustu kvalitních zápasníků z UFC, včetně Tyrona Woodleyho!
Jak se zdá, tak i Henry Cejudo podlehl současnému šílenství a přidal se na stranu kontroverzního YouTubera Jakea Paula.

Ten naposledy v boxerském utkání zničil bývalého MMA šampiona Bena Askrena a údajně jen u něj to zůstávat nemusí. Jake má na stole momentálně mnoho, opravdu mnoho výzev a Cejudo věří, že by si s drtivou většinou hravě poradil.

„I přes všechnu tu kritiku je potřeba vzdát hold tomu, komu náleží. I když Jake Paul porazil chlápka, jehož primární zbraní je wrestling, stále je to bývalý šampion. A ten vedl před zápasem spoustu nemístných řečí, které pak nebyl v boji schopen obhájit,“ ujal se slova Henry.


„Možná si o mně budete myslet, že jsem šílený, ale já si fakt myslím, že by Jake dokázal porazit většinu zápasníků z UFC, včetně takového Tyrona Woodleyho,“ překvapoval.

Kde ale bere to sebevědomí? „Tyron má vší tu sílu, spoustu svalů, ale také se velmi snadno vyčerpá. Jeho jedinou zbraní v boji je jeho pravá ruka, s níž využívá ještě jednu jedinou techniku. Samozřejmě, je dobrá a nebezpečná, ale v osmikolovém boxerském souboji by ji nedokázal použít.“


„Jake je tu, aby předvedl světu své zkušenosti, je plný energie a motivace a určitě dokáže porazit spoustu zápasníků, kteří v UFC disponují průměrným postojem,“ myslí si Cejudo.

Další články