Sleduj nás

Cejudo: Jsem nejlepší zápasník světa, ale dokud mě UFC neocení, nevrátím se

Cejudo: Jsem nejlepší zápasník světa, ale dokud mě UFC neocení, nevrátím se

Henry Cejudo přinesl další zajímavý proslov, kterým se snažil vysvětlit, proč se naposledy opět stáhl do ústraní.

Bývalý mistr muší či bantamové váhy v UFC už začal slibovat, že se vrátí a vezme si všechny tituly, které mu kdysi patřili. Později však náhle otočil a své sliby vzal zpátky.

Aniž by Cejudo musel cokoliv vysvětlovat, mohli jsme pochopit, že se nedohodl s Danou Whitem na správné ceně, jež by splnila jeho představy pro návrat do klece. A dokud tyto představy nebudou naplněny, on sám nehne pro organizaci ani prstem.


Henry Cejudo chce peníze od UFC

Henry Cejudo chce peníze a trucuje

„Já jsem nejlepší z nejlepších. Jsem král jungle, král UFC, jsem Triple C. Co jsem dokázal já, to nikdo nikdy nedokázal. Dokud tohle nebude oceněno, vracet se nehodlám,“ sdělil Henry v live interview pro ESPN.


„Každý jde v dnešní době po ceně,“ poukazoval například na Jorgeho Masvidala, který celou dobu odmítal zápasy, než mu UFC předhodilo bitvu s šampionem Usmanem. „Ani já se od ostatních neliším. Jakmile budou peníze v pořádku, tak se vrátí i týpek, který to tam celé kosil,“ myslel pochopitelně sebe.

A nám tedy nezbývá nic jiného než čekat, jak se Dana White rozhodne. Jelikož se ovšem doposud nenechal zlomit, bylo by jen překvapením, kdyby se tak stalo v nějaké dohledné době…


Další články