Sleduj nás

Cejudo nastínil, jaké dva soupeře chce pro svůj návrat. Bez peněz se to však neobejde

Cejudo nastínil, jaké dva soupeře chce pro svůj návrat. Bez peněz se to však neobejde
Henry Cejudo se opět připomněl Danu Whiteovi, že stále vyčkává na nabídku, která ho přiměje vrátit se do nitra oktagonu.

V hlavě bývalého šampiona muší či bantamové váhy se rodí dokonalý plán, který by nepochybně i budil obří zájem. „Triple C“, jak si Cejudo přezdívá, by rád pokračoval ve svém už jednou započatém odkazu tím, že by do své sbírky rád přidal další titul.

„Kdyby to záleželo čistě na mně, chtěl bych pokračovat v boji o svůj odkaz, což je přidáním dalšího pásu do sbírky,“ řekl Henry v Hotboxin‘ podcastu u slavného Mikea Tysona. Svůj zrak přitom zaměřil na divizi pérové váhy.


„Znamenalo by to, že bych se utkal s Alexanderem Volkanovskim (anebo Brianem Ortegou, který se s šampionem nyní přednostně utká),“ podotkl Cejudo.

Dřít zadarmo ale nebude. „Nejprve musím vidět peníze a pak spolu můžeme jednat. Každopádně jsem otevřený i money fightu s takovým Petrem Yanem, jehož vyzvu klidně v Rusku. Jen mi ukažte peníze,“ vzkázal na dálku Danu Whiteovi.


Protože se nejedná o první Cejudovo volání po comebacku, nemůžeme očekávat, že by se teď mohlo něco změnit. UFC ho prostě nechce vyplatit takovou sumou, jakou si on představuje, proto zřejmě i nadále zůstane mimo hru.

Další články