Sleduj nás

Cejudo se chtěl vrátit, s UFC se však nedohodl, a tak opět mění plány

Cejudo se chtěl vrátit, s UFC se však nedohodl, a tak opět mění plány

Jen co Triple C začal hlásit, že se vrací, aby udělal v UFC pořádek, tak opět musel své plány přehodnotit…

Bývalý šampion dvou hmotnostních kategorií i držitel zlaté medaile z olympijských her si se svými fanoušky v posledních dnech zahrál divadlo, ve kterém on sám vystupoval jako klaun. Na tuto roli je však už zvyklý, neboť se pomalu ani jinak chovat nesnažil.

Naposledy Cejudo slíbil, že se vrací. Dokonce i vyslal jasný signál, kdo budou jeho soupeři a že jim všem odebere mistrovské pásy. Než ale stihl své sliby naplnit, opět svůj názor přehodnotil a nakonec se rozhodl vystoupit z testovacího rybníčku USADA – tedy té poslední věci, která ho s UFC spojovala.


Co to nyní znamená? Kdyby se chtěl Henry jednoho dne vrátit, bude si muset projít opětovnou a povinnou šestiměsíční testovací lhůtou, což rozhodně na nějaký návrat do UFC nevypadá.

Henry Cejudo opět změnil názor a do UFC se nevrací


Henry Cejudo opět změnil názor

Důvod, proč tak bývalý šampion bantamové či muší váhy činí, je ten, že nebyly splněny jeho finanční nároky. Henry celou dobu mluvil o tom, že ho s Danou Whitem čeká schůzka, na které projednají podrobnosti jeho návratu. Na této schůzce měla být i zmíněna výše jeho platu, ale jak se zdá, obě strany nenašly společnou řeč. A Cejudo tak opět vzal nohy na ramena.

Když se byl White v posledních týdnech schopný „zbavit“ Alistaira Overeema, Juniora Dos Santose nebo Yoela Romera, brečet nad rozpadlým vztahem s Henrym Cejudem určitě nebude. Vždyť všechna zmíněná tři jména si v UFC vydělávala více než právě „Triple C“.


Další články