Sleduj nás

Cejudo se vysmál navrátilci Dillashawovi: Zápas s ním jsou pro mě hodně snadno vydělané prachy

Cejudo se vysmál navrátilci Dillashawovi: Zápas s ním jsou pro mě hodně snadno vydělané prachy
Když Henry Cejudo viděl výkon TJ Dillashawa, musel se hlasitě smát. V případné odvetě s ním by si údajně poradil ještě snadněji než před dvěma a půl lety.

TJ měl nyní dva roky stopku, po níž si dal "zahřívací" zápas proti Corymu Sandhagenovi. Oba borci spolu vstoupili do pětikolové války, na jejímž konci ani bodoví sudí nevěděli, komu dát svůj hlas. Nakonec se rozhodli 2-1 ve prospěch bývalého šampiona bantamové váhy.

Tuto bitvu si nenechal ujít ani "cringe king" Henry Cejudo, který si dobře pamatoval, jak jej Dillashaw dlouho žádal o odvetu. Tehdy mu ji Triple C už jen z principu nechtěl dát, jelikož jej považoval za dopingového hříšníka, nyní ale změnil názor.


"Tak tohle jsou pro mě hodně snadno vydělané prachy. Naposledy jsem byl až příliš zdvořilý, že jsem ho ukončil až po 32 vteřinách, příště ale už tak hodný nebudu," reagoval na svém Twitteru Cejudo.

Dillashaw hlásí, že má teď největší zájem o znovuzískání titulu a půjde si za tím, kdo ho má v držení. Je si ale také dobře vědom toho, že nyní bude šampion Sterling obhajovat s Yanem, takže si bude muset na svou šanci počkat.


Triple C spíše jen střílí do tmy, aby se světu vždy čas od času připomenul. O svém návratu mluví už prakticky celý dlouhý rok, ale zatím se k němu neodvážil.

Další články