Sleduj nás

Čekám na další zápas! překvapil Hooker, který právě dobojoval. Vyzval trojku žebříčku lehké váhy

Čekám na další zápas! překvapil Hooker, který právě dobojoval. Vyzval trojku žebříčku lehké váhy
Výhra nad Nasratem Haqparastem mu vrátila potřebné sebevědomí, s nímž by nyní Hooker opět rád provětral samotnou špičku lehké váhy.

Po svém posledním úspěchu nad Tonym Fergusonem se na třetí příčku divize do 70 kg dostal Beneil Dariush. Ten je momentálně bez soupeře a vyčkává, co mu organizace dohodí. Proto se i sám novozélandský borec nabídl, že rád zasáhne.

„On je ten jediný, který tu momentálně sedí a vyčkává na fight. Nevím, jestli si myslí, že může bojovat o titul, to snad v jeho pozici ještě ani ne, proto by udělal nejlépe, kdyby zůstal aktivní,“ myslí si Hooker, jenž má podobné úmysly, co se týká aktivity.


„Sedm výher v řadě… Rád bych tu jeho vítěznou sérii trochu poupravil. Čekám na povel od UFC, jsem připravený!“ oznámil jedenatřicetiletý borec, který si právě odsloužil tříkolovou válku s Haqparastem, jehož přemohl na body. I tak žádnou pauzu údajně nepotřebuje.

Hooker tedy zaslal zajímavý návrh, který může vedení UFC minimálně zvážit. Momentálně se nově hledá ještě soupeř pro Islama Makhacheva, kterému vypadl původní taneční parťák Rafael dos Anjos. Volný v lehké váze potom ještě je Tony Ferguson.


Další články