Sleduj nás

Celý svět si bude zpívat mé jméno, titul UFC oslavím na Anfieldu, plánuje si Pimblett

Celý svět si bude zpívat mé jméno, titul UFC oslavím na Anfieldu, plánuje si Pimblett
V UFC má za sebou teprve jeden zápas, nicméně už teď se vidí s titulem v ruce.

Paddy Pimlbett působí v té nejnabitější divizi UFC, přesto si s tím těžkou hlavu nedělá. „Jdu sice krůček pro krůčku, ale i tak nepochybuji o tom, že by ten titul jednoho dne neměl být můj!“ předpovídá ambiciózní bojovník původem z Liverpoolu. Města slavných Beatles a také fotbalu.

„Každý ví, že jsem Scouser, miluju fotbal a miluju Liverpool FC. Můj zápas o titul lehké váhy UFC se musí konat na Anfieldu. Vyprodáme celý stadion a já tam pak oslavím svou korunovaci! Lidé si budou zpívat mé jméno. Už teď si tu budoucnost dokonale maluji,“ řekl Pimblett v interview pro BT Sport.


Paddy je díky svému agresivnímu stylu přirovnáván ke Conoru McGregorovi. Jediný rozdíl mezi oběma je v tom, že zatímco Paddy fandí Liverpoolu, tak Conor preferuje Manchester United. A to jsou dva odvěcí rivalové.

„Manchester United od srdce nenávidím. Nemám rád, jak se tam všichni tváří jako profesionálové, ale přitom to jsou úplní amatéři. Rád bych jim tuto falešnou představu vymlátil z hlavy!“ nechal se slyšet Pimblett, který otázku fotbalu bere dost osobně.


O svém úspěchu však nepochybuje. „Přišel jsem do UFC to tu celé převzít. Lidé si o mně budou zpívat písně a skládat o mně básně. Stanu se největší hvězdou bojových sportů!“ nepochybuje o sobě.


Další články