Sleduj nás

Chandler se musí rozhodnout, jestli chce být šampionem UFC, anebo jestli chce bavit diváky, míní Miesha Tate

Chandler se musí rozhodnout, jestli chce být šampionem UFC, anebo jestli chce bavit diváky, míní Miesha Tate
Michael Chandler v posledním zápase předvedl pekelnou show, kterou si užili zejména diváci. Kdyby ale trochu taktizoval, údajně mohl vyhrát.

Potíž byla hlavně v tom, že dle názoru mnohých profesionálních zápasník obětoval Chandler výhru na úkor show pro fanoušky. V jeho repertoáru se totiž nachází mnohem více, než předvedl v bitvě s Justinem Gaethjem.

„Mike je jedním z nejvíce talentovaných borců, jací se v MMA pohybují, přesto všechny své znalosti neuplatňuje. Teď proti Justinovi (Gaethjemu) bojoval vskutku zběsile, jako by ztratil rozum. Zápasil čistě pro diváky, nikoliv pro sebe a pro svůj postup v žebříčku,“ poznamenávala bývalá šampionka Miesha Tate.


Michael Chandler vyjadreni

„Ještě když Chandler prohrál s Oliveirou, říkala jsem si, že to časem napraví a ten titul lehké váhy jednou získá. Teď jsem ale viděla úplně jiného člověka, který usiloval čistě o show. Takovýto člověk si musí uvědomit, zdali chce bojovat o titul, anebo bavit diváky,“ nabádá jej k důležitému rozhodnutí.


Chandler se na celou věc dívá s nadhledem. Je nadšený z toho, že mohl fanouškům zprostředkovat nezapomenutelný zážitek, na který je připravený navázat bojem s Conorem McGregorem, s nímž by podstoupil další pekelnou řež.

Další články