Sleduj nás

Chcete mít sílu? Musíte si ho honit aspoň dvakrát denně, odhalil UFC zápasník tajemství svého úspěchu

Chcete mít sílu? Musíte si ho honit aspoň dvakrát denně, odhalil UFC zápasník tajemství svého úspěchu
Lety skrývané tajemství bylo odhaleno. Kdo chce mít sílu jako býk, ten musí pravidelně masturbovat, radí UFC zápasník.

Závislost na pornografickém materiálu byla až donedávna považována za lidskou úchylku, přesto by se z tohoto zlozvyku údajně dalo něco vytěžit. Jak na to, to nám řekl vítěz hlavního zápasu posledního UFC turnaje Sean Strickland.

„Aby bylo jasno, já jsem chlap. Tohle je problém všech ostatních bojovníků v divizi (že chlapi nejsou),“ zdůraznil Strickland po svém nedávném tažení, které zakončil jednoznačnou bodovou výhrou nad Uriahem Hallem.


„Chcete mou radu? Musíte masturbovat! Netuším, zdali máte pravidelně sex, ale musíte si ho honit aspoň dvakrát denně, jinak začnete silově ztrácet,“ radil svým kolegům ve zbrani, jež fyzicky strádají.

„Moje závislost na pornu tedy není tím, co bych chtěl dobrovolně, je to cílené,“ vysvětluje. Snažím se zůstat nabuzený a nonstop ve střehu. Proto je můj levý úder tak silný!“ podotkl Strickland, který přitom poukázal na svůj biceps.


Že má tento člověk trochu jiné smýšlení, to nám ukázal již jeho předešlý rozhovor pro TMZ Sports. Zde Strickland zmínil, že by byl skutečně šťastný, kdyby v kleci někoho zabil...

https://top-fight.cz/zahranicni-scena/ufc/kdybych-nekoho-v-kleci-zabil-byl-bych-stastny-prekvapil-vitez-posledniho-ufc-turnaje/51616/


Další články