Sleduj nás

Chci odvetu s Usmanem, protože vím, že ho mohu porazit, hlásí Gilbert Burns

Chci odvetu s Usmanem, protože vím, že ho mohu porazit, hlásí Gilbert Burns
O slovo v rámci titulové bitvy ve velterové váze by se opět rád přihlásil Gilbert Burns.

Čerstvý pětatřicátník si na nedávném UFC turnaji nadělil předčasný narozeninový dárek, když porazil veterána Stephena Thompsona, díky čemuž ustálil své jméno v popředí velterového žebříčku.

Momentálně by měl šampiona vyzvat Colby Covington, přesto takový Burns věří, že má v mistrovské bitvě vyšší právo. A pokud ne, rád to prokáže dalším bojem.


„Colby Covington není aktivní, proto se divím, že s ním UFC stále tolik počítá. Podle mě si o titul zasloužím bojovat daleko více, jelikož Usmana skutečně dokážu porazit, ale bohužel nejsem tou osobou, která by tu měla mít hlavní slovo,“ přiznal Brazilec pro TMZ Sports.

A pokud je tedy šampion Kamaru Usman zabraný, má Gilbert Burns v merku ostatní, neméně zvučné cíle.


„Nebudu vám lhát, chci a jsem připravený bojovat se všemi top soupeři v divizi. Snový fight by byl proti Covingtonovi, abych ho konečně mohl sám umlčet, ale jestli ani on není volný, tak jsem připravený čelit Jorgemu Masvidalovi i Leonu Edwardsovi,“ sdělil.

A abychom to měli kompletní, Dana White se nechal slyšet, že dva bijci z trojice Burns, Masvidal a Edwards budou bojovat proti sobě. Ještě však nevíme jací.

Další články