Sleduj nás

Chci pořádnou řežbu, dejte mi Diaze! poručil si Dan Hooker a nabídl volný termín

Chci pořádnou řežbu, dejte mi Diaze! poručil si Dan Hooker a nabídl volný termín
Nate Diaz je i navzdory svým dvěma posledním neúspěchům stále velmi žádaným zbožím. Nyní si ho přeje vyzvat další borec, který by s ním velmi rád svedl krvavou postojářskou řežbu.

Pokud chcete vidět kvalitní štípanou, Tony Ferguson, Justin Gaethje, Dan Hooker či Nate Diaz jsou ideální borci, na které se musíte obrátit. A protože je Hooker momentálně bez soupeře a už ho svrbí ruce, rád by se utkal právě s jedním ze zbývajících jmenovaných.

„Chci se utkat s Natem Diazem. Oba se sejdeme ve středu oktagonu a necháme tam vše, dokud jeden z nás neodpadne,“ představil novozélandský bijec svůj ideální plán, který by si dozajista bojoví příznivci plně vychutnali.


A proč by ho měl stocktonský raubíř vyslyšet? „Nate si na nic nehraje, je to skutečný fighter, no a to jsem i já. Vím, že jiné soupeře ani nehledá. Jen my dva dokážeme lidem doručit opravdovou a pořádnou show,“ je přesvědčený.

I termín má naplánovaný. „Už jsem zvolil datum. Diaz naposledy řekl, že chce znova bojovat za tři měsíce, takže se střetneme na UFC 266. Já na tom turnaji budu zápasit a je mi jedno, kdo bude stát proti mně,“ dodal Hooker.

Další články