Sleduj nás

Chci zmlátit fotbalistu Manchesteru United, protože ho nenávidím, vykřikuje nová hvězda UFC

Chci zmlátit fotbalistu Manchesteru United, protože ho nenávidím, vykřikuje nová hvězda UFC
Paddy Pimblett vzbudil svým příchodem do UFC velký rozruch a nyní se začíná čím dál více chovat jako Conor McGregor, ke kterému je přirovnáván.

Šestadvacetiletý bijec z Liverpoolu je vedle bojových sportů také velkým fanouškem fotbalu. A vzhledem k jeho místu narození se asi není čemu divit, jakému týmu fandí. Jedná se o červenou družinu trenéra Jurgena Kloppa, jež v sezoně 2019/20 dokonce ovládla anglickou Premier League.

Kdo zná dobře historii fotbalu, ten ví, že jedním z největších rivalů Liverpoolu je Manchester United, který má pod svými křídly několik zvučných hráčů. A kdyby bylo na Pimblettovi, všechny by je rád osobně „zmastil“. Obzvláště pak jednoho z nich.


„Je to tak, jako pravý Scouser nesnáším Manchester United. Považuji je za naprosto průměrný tým, jehož hráči se tváří jako profesionálové, i když jimi nejsou. Mám chuť jim tuto uměle vytvořenou profesionalitu vymlátit z tváře,“ nechal se slyšet Pimblett, který pro ránu nechodí daleko. Zejména v přestřelkách v postoji si libuje.

„Kromě Cristiana Ronaldo v tom mužstvu nenajdete jediného kvalitního hráče. Obzvláště Bruno Fernandes mě štve, protože je to naprostý průměrňák, který je všemi lidmi nadměrně přechvalovaný. Strašně moc ho nenávidím. Kdybych si mohl vybrat, jakého hráče z jejich týmu můžu zmlátit, pak by to byl právě on,“ vyřkl Paddy pro BBC Sport.

Další články