Sleduj nás

Chci zmlátit McGregora, protože moc žvaní, avizuje dvojník Khabiba

Chci zmlátit McGregora, protože moc žvaní, avizuje dvojník Khabiba
Internetová senzace posledních dní si rozhodně hrát nehodlá. Chlapík, kterému se přezdívá „mini Khabib“, vyzval k boji samotného Conora McGregora. Údajně proto, že má pusu plnou keců.

Pokud je zde nějaká věc, které se McGregor ani v této fázi kariéry nevzdává, pak je to odveta s Khabibem Nurmagomedovem, do něhož stále velmi rád rýpe, i když je Orel už oficiálně v důchodu.

Sám neporažený „The Eagle“ se v těchto sporech už angažovat nehodlá, přesto je tu někdo, kdo se toho ujal za něj. Jmenuje se Hashbulla Magomedov, je mu osmnáct let a bohužel trpí vzácnou nemocí, která limituje jeho normální tělesný vývoj. Protože je však rovněž z Dagestánu a natáčí videa týkající se bojových sportů, vysloužil si tak přezdívku „mini Khabib“.


„Byl jsi vybrán, McGregore!“ oznámil Hashbulla ve svém posledním videu, kde se za doprovodu svého manažera snaží vyjednat smlouvu k zápasu. „Chci ho potrestat, protože moc mluví,“ říkal, přičemž ukazoval na Notoriousovu fotku.

hashbulla hashbulla


I když tento souboj z toho reálného hlediska nedává žádný smysl, Hashbulla by rád světu ukázal, že je i navzdory své nemoci skutečný bojovník, a tak si domlouvá zápas alespoň s druhým mladíkem, jenž trpí stejným handicapem. Má jít o sedmnáctiletého Abdu Rozika. Virální se stala zejména ta videa, kde si tito dva minimužíci vjíždí do vlasů.

Vzhledem k tělesné poruše obou malých bojovníků je ovšem třeba upozornit na to, že tuto bitvu ruská sportovní federace neschvaluje, a pokud jednou mělo dojít k její realizaci, muselo by jít o exhibici s velmi omezenými pravidly.


Další články