Sleduj nás

Chci zpátky to, co je moje, hlásí Miocic, jenž hodlá zamíchat kartami těžké váhy

Chci zpátky to, co je moje, hlásí Miocic, jenž hodlá zamíchat kartami těžké váhy
Nejen Derrick Lewis, o titul se šampionem uvažuje i bývalý vládce divize Stipe Miocic.

Ten už se údajně oklepal z porážky, jíž mu obávaný Predátor uštědřil na turnaji UFC 260, kde ho pod mocným náporem svých úderů poslal k zemi. Miocic se tedy stal další obětí, jež poznala obávanou sílu Kamerunce, který aktuálně vyhlíží termín ke své prémiové obhajobě.

Dana White se v této souvislosti nechal slyšet, že při absenci Jona Jonese Ngannouovi předhodí druhého vrchního vyzyvatele, jímž je Derrick Lewis. Do této hry však hodlá vstoupit i sám Stipe Miocic, který by rád využil právo na to, co mu kdysi náleželo.


„Cítím se dobře a jsem připravený opět nastoupit,“ uvádí Stipe. „První kolo jsem Francisovi daroval, ale nějak mě to netrápilo, před námi totiž byla další čtyři a já cítil, že se můj soupeř začínával vyčerpávat,“ zavzpomínal na duel z 27. března.

„Bohužel jsem si ve druhém kole na půl sekundy nedal pozor, on mě trefil svou pravačkou a bylo po všem, po celém mém plánu. Tohle je holt těžká váha a tyhle věci se dějí. Každopádně chci dostat zpět to, co je mé,“ prohlásil Stipe v The Pat McAfee Show.


Nyní už bude jen záležet na UFC, jakým způsobem rozmíchá karty. Budeme-li se však držet doporučení lékařů, Miocic by se do hry neměl vrátit dříve než na podzim, nedostane-li povolení dříve. A právě tento fakt zatím hraje v boji o titul do noty Lewisovi.


Další články