Sleduj nás

Chimaev: Nemám rád lidi, co moc žvaní, pro takové si najdu extra motivaci je zničit

Chimaev: Nemám rád lidi, co moc žvaní, pro takové si najdu extra motivaci je zničit
Kdo si před Khamzatem Chimaevem otevře pusu, ten si pomalu může začít kopat hrob.

Švédský vlk už pomalu žhaví své pověstné motory, které se oficiálně rozjedou 30. října během turnaje UFC 267, kde mu soupeřem bude čínský bijec Jingliang Li. S případnou výhrou se Khamzat přiblíží elitní desítce žebříčku velterové váhy, odkud to už svým způsobem nebude mít daleko od titulu, což je jeho hlavním cílem.

„Stojím si za svým, přišel jsem do UFC, abych si to tu podrobil. Velterová váha, střední váha a časem i polotěžká váha,“ slibuje Chimaev, který se chce stát vůbec první osobou, jež by držela mistrovské pásy rovnou ve třech hmotnostních kategoriích.


I když se jedná o skutečně velké a náročné cíle, Khamzatovi by tuto cestu mohli ulehčit jeho soupeři. Zejména takoví, kteří si před zápasem pustí pusu na špacír.

„Když mě zmohl koronavirus, pět měsíců jsem v sobě musel dusit ten hlad, nesmírný hlad po boji a ničení. Kdokoliv bude můj příští soupeř, toho nečeká nic pěkného. Navíc nemám rád, pokud si mí soupeři před soubojem otevírají pusu, to ve mně probouzí extra motivaci je zničit,“ odhalil v online streamu pro Frontkick.


Khamzat je shodou okolností rovněž známý trashtalker, tudíž by to z pohledu jeho protivníků mohlo platit stejně. Svůj účel si svými nadávkami nicméně splnil. Nyní ho zná celá MMA scéna a on se může soustředit čistě na to, aby úspěšně prodal své schopnosti a došel si až pro pás(y), jak slibuje.

Další články