Sleduj nás

Chris Weidman se opřel do Brazilce Costy. Bere úmyslně steroidy?

Chris Weidman se opřel do Brazilce Costy. Bere úmyslně steroidy?

Bývalý šampion střední váhy silně zpochybnil fyzickou formu Paula Costa. Prý k tomu nedošel přírodní cestou.

Že je Costa už považován za jakéhosi hříšníka, o tom svědčí jeho minulost. Během minulého roku se podepsal pod rekordní počet antidopingových testů a dodnes prakticky stále spousta lidí nevěří tomu, že svou abnormální muskulaturu získal čistě.

Ve střední váze, tedy kategorii do 84 kilogramů, najdeme již celou řadu mohutných chlápků. Jenže tento brazilský jedinec je s přehledem stále všechny převyšuje. Nemluvě o tom, že sám zmínil, že v době zápasu sahá na hranici sta kilo.


„Costa říká, že umí pracovat s váhou. Když jsem ale já viděl jeho fotky, řekl jsem si ‚A kurva! Určitě něco bere.‘ Dozajista musí něco užívat,“ nebral si servítky Chris Weidman, jehož hlas doprovodil poslední vysílání dílu Submission Radia.

Paulo Costa má problémy v UFC


„Neměl on náhodou Costa už potíže se steroidy?“ ptal se. „Jako těším se na jeho příští zápas s Whittakerem, ale furt je to velké zatracené monstrum, které zaručeně něco bere,“ přemítal Weidman nahlas.

A jak už bylo podotknuto, příště se s tímto mohutným Brazilcem budeme moct vidět na UFC turnaji, jenž je v plánu pro 17. dubna. Soupeřem mu bude Robert Whittaker, který má na kontě jedenáct výher z posledních dvanácti soubojů. Jedinou stopku mu shodně jako Costovi vystavil Israel Adesanya.


Další články