Sleduj nás

Chtěl bych zmlátit Yana v Rusku, zmínil se O’Malley. Dočkal se posměšné odpovědi

Chtěl bych zmlátit Yana v Rusku, zmínil se O’Malley. Dočkal se posměšné odpovědi
Sean O’Malley sice ještě nevstoupil ani do nejlepší patnáctky žebříčku, ale už teď ví, že by v bantamové váze dokázal porazit naprosto kohokoliv.

Petr Yan byl v podstatě ještě nedávno šampion, který o svůj pás přišel vlastní vinou. Teď tedy počítá s tím, až se nový mistr divize Aljamain Sterling po operaci uzdraví, že se dostane k odvetě, na níž má plné právo.

Současné nelichotivé situace by rád využil „Sugar“ O’Malley, jehož bude 10. července čekat duel s Louisem Smolkou. A pokud vyhraje, nerad by se jakkoliv zdržoval a ihned by se rád přesunul na dalšího vyzyvatele, kterého je údajně ochotný vyškolit v jeho vlastní rodné zemi.


„Tak strašně moc bych chtěl zmlátit Petra v Rusku. Je to můj sen,“ odhalil své ambice šestadvacetiletý bojovník původem z americké Montany, jenž už dlouhá léta zastává názor, že se mu nikdo nevyrovná a že jej ani nikdo neporazí, ačkoliv jeho zápasnický rekord tvrdí něco jiného.

Yan si ovšem podobné pošťouchnutí nenechal líbit. Svým způsobem bývalého šampiona štve, že si jeho směrem otevírá pusu někdo, kdo ještě v UFC prakticky nic nedokázal.


„Jestli je to tvůj sen, tak tě do té říše snů hravě pošlu, ty kudrnáči jeden. Než příště vyslovíš mé jméno, pokus se nejprve vstoupit do nejlepší trojky žebříčku. Já mám teď nevyřešený byznys s fakemasterem Sterlingem,“ odpověděl Yan, jehož hlavním cílem je dostat se co nejrychleji opět na trůn bantamové váhy.

Další články