Sleduj nás

Ciryl Gane vs. Jairzinho Rozenstruik

Ciryl Gane vs. Jairzinho Rozenstruik

Jairzinho Rozenstruik a Ciryl Gane přesunuli svůj zápas do UFC Vegas 20. Boj o těžkou váhu byl původně zaměřen na kartu 13. března. UFC to však na UFC Fight Night 27. února změnilo na pětidílný headliner, poté, co byla odložena původní hlavní událost dřívější akce, soutěž v těžké váze mezi Dominickem Reyesem a Jiřím Procházkou.

Ciryl Gane

Ciryl Gane, trénovaný Fernandem Lopezem, debutoval v MMA v roce 2018. Gane (7-0), čerstvě po vyřazovací výhře proti Junior Dos Santos, bude hledat své páté vítězství v UFC a pokračovat v neporažené sérii v jeho kariéře MMA. Francouz již porazil hráče jako Raphael Pessoa, Don’Tale Mayes a Tanner Boser. Gane, který se umístil na 7. místě, se bude snažit dostat do top 5 žebříčku těžké váhy UFC vítězstvím nad Rozenstruikem. Všechny své boje zakončil několika knockouty a působivou paletou podání, přestože byl bývalým kickboxerem Muay Thai. Před vstupem do UFC byl Gane šampiónem TKO v těžké váze v kanadském Quebecu. Francouzská senzace těžké váhy je v UFC v současné době neporažená, protože již přežila takové, jako jsou Tanner Boser, Don'Tale Mayes a Raphael Pessoa. Ačkoliv se na první pohled zdá, že jde o málo zkušeného bojovníka, přesto jsou jeho výkony výrazně převyšující nad výkony někoho, kdo má za sebou jen několik profesionálních bojů MMA. Vsaďte si také na svého favorita a získejte navíc bonus za nové profily.

Jairzinho Rozenstruik

Jairzinho Rozenstruik (11-1) se bude snažit zúročit své vítězství v srpnu, kdy také porazil Dos Santos působivým vítězstvím nad Brazilecem. Poté, co utrpěl svou jedinou ztrátu na powerhouse těžké váhy nad Francis Ngannou, se Rozenstruik odrazil, když ve druhém kole položil Dos Santose s brutálním knockoutem. Surinamský bojovník, který se umístil na 3. místě, se bude snažit bránit své top 5, když v únoru čelí právě Ganeovi. „Bigi Boy“ zvítězil nad Allenem Crowderem, Andrejem Arlovskim a Alistairem Overeem. Rozenstruik se může pochlubit nádherným rekordem s 10 ze svých 11 vítězství, které získal KO / TKO.


Co očekávat od boje Jairzinho Rozenstruik vs. Ciryl Gane

Jak Jairzinho Rozenstruik, tak Ciryl Gane vycházejí z hvězd těžké váhy UFC. Gane si klade za cíl vylepšit svou vítěznou sérii a nepodlehnout první prohře s Big Boy. Rozenstruik nechce nic jiného než dominantní vítězství, které by znovu oživilo jeho aspirace na titul těžké váhy. Jairzinho Rozenstruik je na třetím místě žebříčku UFC v těžké váze a jeho již zmíněný rekord MMA je celkově 11-1. Vítěz tohoto boje by se postavil do fronty na boj s kandidátem č. 1 a poražený spadne v žebříčku. „Bon Gamin“ je v současné době ve své bojové sportovní kariéře neporažený, když skončil na Raphaelovi Pessoovi a Don’Tale Mayesovi. Není pochyb o tom, že vítězství nad Rozenstruikem dá Ganovi jedno nebo dvě vítězství nad titulní střelou těžké váhy, podle toho, jaký scénář tento vzájemný zápas nakonec bude mít. Obrovský Francouz, který ničivým způsobem porazil bývalého šampiona Juniora dos Santose, je pro UFC v kuriózní pozici.


Další články