Sleduj nás

Člověk, který utekl jednou, uteče i podruhé, odpovídá Yan Sterlingovi. O zápase s ním silně pochybuje

Člověk, který utekl jednou, uteče i podruhé, odpovídá Yan Sterlingovi. O zápase s ním silně pochybuje
Petr Yan by nyní jako dočasný šampion bantamové váhy měl bojovat o regulérní pás, jenž má v držení Aljamain Sterling. Hodně nahlas ale pochybuje, že na tuto bitvu dojde.

I když šampion Sterling do éteru už vyslal jasnou zprávu, že plánuje dát Yanovi „bití“, ruský borec o jakémkoliv tvrzení svého amerického protějšku pochybuje. „Ten člověk přede mnou jasně utekl, bál se. A kdo uteče jednou, uteče i podruhé. Nevěřím tomu, že na tento fight někdy dojde,“ oponuje.

„Je dobré, že jsem porazil Sandhagena a stal se dočasným mistrem divize, ale pochybuji, že dojde na duel se Sterlingem. Ten člověk má slepičí srdce a ví, že by v odvetě dostal ještě větší bídu, takže se mi vyhne obloukem,“ domnívá se osmadvacetiletý borec.


„Uvidíme, co bude. Je mi jedno, kdo přijde na řadu příště, ve své podstatě už teď jsem regulérním šampionem, jelikož se Sterlingem nikdo nepočítá. Pokud by náhodou podepsal smlouvu k zápasu, rád mu tu bídu dám znovu, a pokud ji nepodepíše, tak se holt střetnu s někým jiným,“ konstatuje.

Petr Yan zároveň navrhl, že by jeho příštím soupeřem mohl být TJ Dillashaw, který aktuálně opět vysedával mimo hru. Tentokrát to ovšem bylo kvůli zranění kolene, které by měl doléčit někdy závěrem současného roku.

Další články