Sleduj nás

Cody Garbrandt: Pokud nebudu moct bojovat o titul, chci se utkat s tímto soupeřem!

Cody Garbrandt: Pokud nebudu moct bojovat o titul, chci se utkat s tímto soupeřem!

Bývalý šampion bantamové váhy přiznává, že je dost možné, že ihned ve svém dalším zápase přeci jen nebude moct bojovat o titul. Pokud se tak stane, na stole má další, neméně lákavou alternativu.

Cody Garbrandt přišel o svou mistrovskou příležitost poté, co se musel vypořádat s celou řadou zdravotních komplikací. UFC se tak řídilo náhradním scénářem a tento scénář bude mít ještě svou dohru - viz odvetná bitva Figueiredo vs. Moreno.

Garbrandt proto přiznal, že si na svůj přesun do nejnižší hmotnostní kategorie bude možná muset ještě nějaký čas počkat, a proto za spolupráce svého manažera navrhuje náhradní řešení.


„Pokud nebudeme moct bojovat o titul, rádi bychom zůstali v bantamu, kde bychom se chtěli utkat s Josém Aldem,“ zaznělo z úst Aliho Abdelazize, Codyho manažera.

„Domnívám se, že by to pro Codyho nebylo špatné. Potřeboval by ještě jeden souboj, aby se jeho sebevědomí kompletně napravilo. Klidně by z toho mohl být hlavní zápas na pět kol,“ navrhoval.


Cody Garbrandt říká, jakého soupeře si přeje v UFC

Situace v bantamové váze UFC bude určitě ještě napínavá. Tato kategorie se nám začíná kvalitou hezky hromadit, což samo o sobě otevírá cestu k mnoha zajímavým duelům.

José Aldo po své poslední výhře vyzval navrátilce TJ Dillashawa. Tento muž si pro změnu řekl o titulovou šanci proti Petrovi Yanovi, ale údajně si klidně počká i na Aljamaina Sterlinga, pokud by náhodou Yana přemohl. Rozhodující slovo bude mít jako vždy UFC, tak uvidíme, jaké karty nám předhodí.



Další články