Sleduj nás

Conor McGregor je lůzr, zmlátil by ho i Jake Paul, myslí si Khabibův manažer

Conor McGregor je lůzr, zmlátil by ho i Jake Paul, myslí si Khabibův manažer
Ali Abdelaziz, manažer vysloužilé MMA hvězdy Khabiba Nurmagomedova, přišel s další citelnou nadávkou na Conora McGregora.

Všeobecně je známo, že se obě strany nemají rády, a Abdelaziz se možná nechal inspirovat nedávným Conorovým proslovem, ve kterém se obul do Khabibovy sexuality. Problémový manažer s egyptskými kořeny musel drzému Irovi připomenout, že si nemá co otevírat pusu.

„Mám rád Jakea Paula, víte vy proč? Protože obhájí, co řekne. Ten kluk se snaží být opravdový. Když se navezl do McGregorovy manželky, Conor kontroval tím, že se navezl do Khabibovy ženy a jeho sexuality,“ uvedl Abdelaziz.


„To dokazuje jen to, jaký je Conor lůzr. A upřímně si myslím, že kdyby se utkal s Jakem, tak by dostal strašně na prdel. Mám toho kluka skutečně rád, protože se dokázal v tomto sportu prosadit. Z ničeho vybudoval něco,“ vzdával hold mladému YouTuberovi.

Jak je ovšem vidno, McGregor o americkou celebritu zatím nejeví žádný zájem. V jeho plánech zůstávají pásy lehké či velterové váhy UFC, které se pokusí vybojovat. První překážku na této cestě bude 10. července představovat Dustin Poirier.

Další články