Sleduj nás

Conor McGregor odhalil, jaký bojovník ovládne novou generaci MMA

Conor McGregor odhalil, jaký bojovník ovládne novou generaci MMA
Smíšená bojovná umění čeká velmi zářivá budoucnost, je přesvědčený Conor McGregor, který už teď ví, jaké jméno jí bude vládnout.

Možná se jedná o poněkud pošetilou predikci, ovšem nebyl by to Conor McGregor, aby už s předstihem nezačal dělat promo svému následovníkovi. A tím nemá být nikdo jiný jak jeho čtyřletý syn Conor Jack McGregor Jr.

„Se svým synem trénuji od prvního dne, co to bylo možné. Pamatuji na chvíle, jak mohl sotva stát, ale už mlátil do pytle. Pevně věřím, že má bojování v krvi. Lidé o něm už teď tvrdí, že až mu bude 15 let, tak mi bude schopný nakopat zadek,“ směje se slavný Notorious.


„Jsem přesvědčený o tom, že tohle bude nejlepší bojovník budoucnosti. V den, kdy poprvé nastoupí do klece, na něj nebudu moct být více hrdý. Správný otec si vždy přeje, aby ho syn následoval v jeho stopách. Mým úkolem mu je v tom pomoct. Přeju si, aby mě nejen napodobil, ale i překonal. Tohle je úděl života,“ lebedil si McGregor v interview u Mayora Francise Suareze.

Protože jsou Conoru Jacku McGregorovi Juniorovi zatím jen čtyři roky, bavíme se prozatím o hodně vzdálené budoucnosti. Nicméně kdo ví, třeba si někdo z vás v té době na tuto predikci vzpomene.

Další články