Sleduj nás

Conor McGregor odhalil, kdo byl dosud jeho nejlehčím soupeřem. Odpovědí budete překvapeni!

Conor McGregor odhalil, kdo byl dosud jeho nejlehčím soupeřem. Odpovědí budete překvapeni!
Conor McGregor se během své kariéry utkal s celou řadou hvězdných jmen, ale pouze jedno mu údajně nedělalo žádné problémy. Shodou okolností nejde ani o Josého Alda, ale ani o Eddieho Alvareze.

Proti oběma zmíněným bojovníkům předvedl Conor velmi dominantní výkony, v jednom se dokonce podepsal pod nejrychlejší KO v rámci titulových zápasů, ale i tak houževnatý Ir označil za nejsnazšího soupeře své kariéry zcela někoho jiného.

„Mým úplně nejlehčím protivníkem byl Dustin Poirier,“ překvapil na svém Twitteru McGregor, jenž odpovídal na dotazy fanoušků. Odkazoval se tak na první vzájemný střet, ve kterém svého amerického soka přemohl v prvním kole na TKO.


Vzhledem k tomu, že se jedná o Conora, který je znám díky svému proslulému trashtalku, nemůžeme vyloučit ani tu možnost, že se jen snaží Dustina před velmi vyhlíženou trilogií rozhodit. Notorious se častokrát v minulosti snažil svým soupeřům dostat do hlavy, čímž je vlastně porazil ještě dříve, než boj začal.

„Vyřkněte své modlitby, protože 10. července předvedu naprosto bezchybný výkon!“ popichoval McGregor, který nepochybuje o tom, že by trilogii s Poirierem nezvládl. Nyní údajně přijde ukončení formou KO, které bude aspirovat na nejlepší knokaut roku.


„Všechny tyhle klauny mám dokonale přečtené! 10. července vám všem předvedu skutečného vítěze ankety o nejlepší KO roku!“ oznámil dvaatřicetiletý Ir, jenž byl v lednu poněkud zaskočen tím, jakou na něj soupeř zvolil taktiku. Kvůli tomu musel udělat několik změn ve svém stylu a nyní by měl být dokonale připravený na vše, co přijde.

Další články