Sleduj nás

Conor McGregor představil svůj bojový plán, v merku má hned tři zápasy

Conor McGregor představil svůj bojový plán, v merku má hned tři zápasy
Conor McGregor opět hoří touhou a nemůže se dočkat, až znovu vstoupí do klece. V merku má údajně ještě „aspoň“ dva duely jen v roce 2021. Proti komu?

Jeden zápas už má za sebou, ten se uskutečnil ihned na začátku nového roku, když podlehl Dustinovi Poirierovi ve druhém kole na TKO. Reparát mezi oběma borci je naplánovaný na 10. červenec a půjde-li všechno dobře, pak by měl jít Conor o titul.

„Mým cílem je získat nejen pás lehké váhy, ale i pás velterové váhy,“ potvrzoval McGregor, o jehož zkušenostech v rámci boje s Kamaru Usmanem spousta lidí pochybuje. „Já se ovšem ve veltru vždy cítil dobře. Rozhodně se tam vrátím,“ uváděl odhodlaný Notorious, který se hodlá řídit vlastními pocity, nikoliv tím, co mu říkají fanoušci, jež do boje ještě nikdy nevstoupili a nepoznali ani náročnost shazování.


conor mcgregor bilance plany 2021 ufc

Conor McGregor chce letos dva zápasy v UFC


A jak tedy z ní McGregorův bojový plán? „Letos plánuji ještě aspoň dva zápasy,“ reagoval slavný Ir, který by se ihned po Dustinovi, pokud tedy vyhraje, měl postavit proti vítězi duelu Charles Oliveira vs. Michael Chandler. Teprve pak by přišel na řadu přesun do veltru, kde by mohl jít rovnou o titul, anebo by si mohl dát nějaký „fun fight“ s takovým Natem Diazem. Nemluvě o tom, že začátkem příštího roku může na trůnu velterové váhy vysedávat již někdo jiný.

Jak to ale bude v případě scénáře, kdyby Conor Dustina v trilogii nepřemohl? „Vyhraju na to nejdominantnější KO. Desátého července budeme zase všichni slavit,“ odpovídal bývalý šampion dvou hmotnostních divizí, který si žádný neúspěch ani nepřipouští. „Nebojte se, nejsem hloupý, ty kopy do lýtka si pohlídám,“ snažil se uklidnit všechny pochybovače.


Další články