Sleduj nás

Conor McGregor v odvetě Khabiba naprosto zničí, ten zápas nebude ani těsný, věří Dillon Danis

Conor McGregor v odvetě Khabiba naprosto zničí, ten zápas nebude ani těsný, věří Dillon Danis

Známý provokatér, Conorův parťák a „učitel“ grapplingu Dillon Danis vyslal do světa další rozporuplnou věc.

Současný zápasník ze střední váhy Bellatoru MMA je jedním z mála pozitivních lidí, kteří věří, že na odvetu mezi Khabibem a McGregorem dojde. A co víc, napodruhé to bude velice jednostranná záležitost, ačkoliv trochu jinak, než bychom všichni čekali.

„Až se Conor utká s Khabibem podruhé, nebude se vůbec jednat o těsný zápas, Conor bude dominovat v každém aspektu boje!“ oznámil Danis. Zároveň si byl svým přesvědčením tak jistý, že podotkl, aby byla jeho slova vytesána do kamene, aby mu pak každý mohl dát za pravdu.


mcgregor_danis

Kdoví, jestli se odvety vůbec dočkáme. Ruský Orel se nyní musí vypořádat s velice nebezpečným Justinem Gaethjem, zatímco irský Notorious ke konci roku vyzve Dustina Poiriera. Vítěz si nepochybně bude nárokovat šanci o titul.


Otázkou je, na co kývne sám Khabib, poněvadž by ze všeho nejraději bojoval s Georgesem St.Pierrem, který shodou okolností před pár dny začal mluvit o svém jednozápasovém návratu extra pro tuto příležitost.

Kartami by mohl zamíchat už jenom Dana White. Není totiž žádným tajemstvím, že on si přál odvetu mezi Khabibem a Conorem od samotného počátku, ale od té doby, co druhý jmenovaný pověsil rukavice na hřebík, musel i šéf UFC své plány překopat.


Další články