Sleduj nás

Conor se vrátí ještě silnější! věří v Irovy nezlomné schopnosti Anderson Silva

Conor se vrátí ještě silnější! věří v Irovy nezlomné schopnosti Anderson Silva
Conor McGregor vyhlíží čtvrtý zápas s Dustinem Poirierem, jen málokdo mu na této pouti ale věří.

Dlouhá zápasnická absence, těžká zlomenina nohy a vesměs i menší motivace. To jsou faktory, kvůli kterým není v Notoriousovy schopnosti již taková pevná víra.

Sám Conor dokonce musel přiznat: „Udivuje mě, jak málo lidí se mě zastává a jak málo lidí mi věří. Poté, co jsem si zlomil nohu, mi přál rychlou rekonvalescenci jen málokdo.“


Že je tato bojová pouť plná nástrah, to musí moc dobře vědět jedna z nejvýznamnějších legend, která si také podobně nepříjemnou frakturou holenní kosti prošla. Jedná se o Andersona Silvu, který se chopil pádla a začal veslovat proti proudu.

„Pevně věřím, že se Conor vrátí a že bude ještě silnější než kdykoliv předtím!“ ohlásil brazilský Spider. „Tahle zranění jsou velmi nepříjemná pro kohokoliv. Conor si zaslouží veškeré možné uznání za to, jak se s tím popasoval. Je to rozený samuraj. Přeju si a modlím se za něho, aby se co nejrychleji uzdravil,“ přidal.


Jak to doposud vypadá, McGregor svou rekonvalescenci bere dost vážně. Už teď jede mnoho silových tréninků a v příštím roce by si rád dal další MMA zápas. Přitom doufá, že to bude znova právě proti Poirierovi.


Další články