Sleduj nás

Conore, je na čase! Vykašli se na Poiriera a přijmi tuto výzvu, apeluje na Ira Cormier

Conore, je na čase! Vykašli se na Poiriera a přijmi tuto výzvu, apeluje na Ira Cormier
Daniel Cormier naléhá na McGregora, aby přijal ještě jeden zápas, než půjde bojovat o titul lehké váhy.

Ačkoliv nemá cenu předbíhat, ale situace je taková, že nás v prosinci bude čekat bitva mezi Charlesem Oliveirou a Dustinem Poirierem. Papírovým favoritem je už teď samozřejmě Dustin, a pokud šampiona přemůže, zaujme jeho místo na trůnu lehké váhy.

Následně se bude už jenom čekat na to, kdy se vrátí Conor McGregor. Dana White tipuje, že to bude někdy v květnu či červnu, takže by ho potom rovnou mohl zapojit do „nezasloužené“ bitvy o pás. To se ale mnohým fanouškům nelíbí a nelíbí se to ani Danielu Cormierovi.


„Je potřeba, aby si Conor na konto připsal ještě aspoň jednu výhru. Přeci jen, mít to v posledních zápasech 1-3 a pak jít hned o titul, to nevypadá vůbec dobře,“ uvedl bývalý šampion dvou hmotnostních kategorií ve vysílání ESPN.

„Nikdy jindy k tomu nebyla lepší příležitost, ale teď to dokonale sedí. Conore, je na čase, abys přijal trilogii s Natem Diazem. To jsou dva nejlepší trashtalkeři v celé hře, jejich zápas má velký příběh a budí obří zájem. Pokud tohle McGregor vyhraje, nikdo neřekne ani slovo, že si nezaslouží bojovat o pás,“ navrhuje Cormier.



Další články