Sleduj nás

Conoru McGregorovi s Dustinem Poirierem se rýsuje nové datum bitvy

Conoru McGregorovi s Dustinem Poirierem se rýsuje nové datum bitvy

Trilogie mezi Dustinem a Conorem byla již oficiálně potvrzena a nyní jí zbývá vymyslet jenom nové datum. A i to se už rýsuje.

Dle uznávaného novináře ze stáje ESPN Ariela Helwaniho by se irská bojová hvězda mohla vrátit do akce přibližně v necelé polovině léta. Původně se usilovalo o tom, aby tomu bylo mnohem dříve, ale jako vždy se objevily problémy, které Conorův návrat odsunuly.

„Existovala šance, že by se McGregor s Poirierem střetli už 15. května (UFC 262), ale nakonec k realizaci toho duelu bylo potřeba více času. Proto to UFC přesunulo,“ uvedl Helwani.


„Podle mých zdrojů se to neuskuteční ani 12. června (UFC 263), a proto nezbývá než doufat v 10. července (UFC 264). Uvidíme tedy…,“ podotýkal s tím, že se věci vyjasní v následujících dnech.

Poté, co Dana White potvrdil Khabibův oficiální přesun do důchodu, se v lehké váze pročistil vzduch. Nyní už přesně víme, kdo komu bude čelit a kdo další by případně mohl zabojovat o titul.


O uvolněný pás se utkají Charles Oliveira s Michael Chandlerem (měl původně bojovat s Justinem Gaethjem, než Orel pověsil rukavice na hřebík) a vítěz by se měl střetnout právě s vítězem bitvy McGregor vs. Poirier 3.

Nutno také podotknout, že Dustin měl nejvyšší právo v lehké váze získat titul jako první. O svou šanci se však na úkor trilogie s irským Notoriousem připravil. Finančně to pro něj ovšem bude mnohem výnosnější.


Další články