Sleduj nás

Conorův trenér hodnotí schopnosti Dustina Poiriera a tipuje průběh odvety

Conorův trenér hodnotí schopnosti Dustina Poiriera a tipuje průběh odvety

Conorův trenér John Kavanagh hodnotí šance svého svěřence v odvetném utkání s Dustinem Poirierem. A nutno dodat, že mu opravdu hodně věří.

UFC si pro diváky na začátek nového „bojového“ roku přichystalo opravdu lahůdku, kterou představují dva MMA velikáni, jimiž jsou Dustin Poirier a vracející se irský Notorious Conor McGregor. Právě druhý zmíněný bojovník se v kleci už rok neobjevil, ale zato se stále řadí mezi nejlepší postojáře, kteří kdy do oktagonu nastoupili. A zejména tato vlastnost bude dle Johna Kavanagha pro Conora ohromnou výhodou.

„Myslím si, že se za ty poslední roky Dustin značně posunul. Do své hry implementoval více jiu jitsu, může se pochlubit výtečnou gilotinou a zároveň má skvělou výdrž. V jeho zápasech si můžete povšimnout, že kolikrát inkasuje rány, ale stále je schopný je ustát a tlačit se kupředu. To je velice obdivuhodné,“ chválil McGregorův kouč prostřednictvím The Mac Life schopnosti bývalého dočasného šampiona lehké váhy.


Conor McGregor a jeho trenér v UFC

Následně se však na celou situaci podíval z druhého soudku. „Nesmíme ovšem zapomenout na to, že teď na Poiriera čeká naprosto odlišný soupeř – zvíře. Někdo, kdo skutečně disponuje KO silou z jednoho úderu. Takovou silou, kterou on sám už osobně pocítil,“ pokračoval Kavanagh, který tak dával vzpomenout na duel, jenž se uskutečnil před šesti lety, kde mohl Conor slavit vítězství už v prvním kole.


„Dustin moc dobře ví, že nyní bude čelit někomu, kdo ho může velmi, velmi rychle vypnout a kdo je teď ještě silnější, než byl v prvním duelu. S tímhle vědomím bude muset vstoupit do zápasu a dle mého pohledu se jedná o opravdu velkou pilulku, kterou bude muset spolknout,“ dodával Kavanagh s tím, že psychická výhoda bude stát na straně jeho týmu. Stejně tak i ta papírová, jak věstí bookmakeři.


Další články